Praktika e tregtimit të opsioneve binare

Opsionet Binary

Opsionet Binare Çfarë është ajo?

Opsionet Binare Çfarë është ajo?

Opsionet binare tani bëjnë komente konfliktuale nga kategori të ndryshme të tregtarëve. Disa e konsiderojnë atë një mashtrim dhe divorc, të tjerët janë një mjet tjetër financiar dhe një mundësi për të fituar. Çuditërisht, të dy kanë të drejtë dhe të tjerët. Pra, flisni për çdo treg - rreth Forex-it, rreth opsioneve të tregtimit të aksioneve dhe të ardhmes. Në çdo treg ka një rishpërndarje fondesh dhe nëse disa lojtarë humbasin, të tjerët fitojnë. Por pavarësisht polarizimit të opinioneve dhe qëndrimeve ndaj opsioneve binare që të konstatojë se çfarë është aktualisht mënyra më e lehtë për person mesatar për të marrë në kontakt me mall botërore, aksioneve dhe financiare tregjet, për të parë se çfarë një botë e madhe vepron vazhdimisht paralelisht me realitetin tonë të zakonshme, në botën e kapitalit të cilat gjatë ditë ndryshon duart shumat e krahasueshme me buxhetin e shtetit, të cilat bota para jush nuk e di edhe botën në të cilën të gjithë mund të merrni pasur shpejtë se sa jemi mësuar të jetojnë në Oba Puna klorhidrik me pagën mesatare. Sigurisht, kjo është larg nga çdo gjë dhe vetëm të humbni një shumë të holla, por kush e di, ndoshta ju është një nga 5% e tregtarëve të cilët arrijnë të fitojnë në treg dhe opsionet binare derën tuaj në këtë botë të madhe dhe interesante një tregtare të tilla tërheqëse spekulative.

Avantazhi i pamohueshëm i opsioneve binare para ndonjë instrumenti tjetër financiar është thjeshtësia dhe siguri e plotë me rrezikun dhe fitimin. E gjithë kjo që duhet bërë është që të parashikohet saktësisht drejtimi i lëvizjes së asetit dhe koha në të cilën kjo lëvizje do të ndodhë. Dhe tregtari vetë përcakton rrezikun e vet - sasinë e investimit në parashikim dhe e di paraprakisht fitimet dhe humbjet në investimin e tij. Po, raporti shpërblimi rreziku nuk është më e mira në mesin e instrumenteve të tjera financiare, por edhe saktësinë bizhuteri parashikim nuk është gjithashtu e nevojshme, sepse vetëm sa për analizën e tregut të shpenzimeve të parashikojnë drejtimin e lëvizjes. Opsionet binare për shumë prej tregtarëve profesionale sotme ishin përpjekja e parë në shkrim në tregtimin e spekulative, e cila i dha atyre një trampolinë për pavarësi të plotë financiare dhe zhvillimin e tregjeve të tjera, duke i dhënë mundësi të mëdha për të zbatuar talentin e tyre tregtare, por siç e dimë, jo më pak nuk do të ndodhë më dhe binare opsionet janë kjo është një mënyrë e shkëlqyer pa shumë shpenzime për t'u përpjekur dhe për të kuptuar nëse tregtia në tregjet botërore është lloji i veprimtarisë që është e drejtë për ju.

Thelbi i opsioneve binare tregtare është mjaft e thjeshtë, ju duhet të zgjidhni një pasuri për të tregtuar, drejtimin e lëvizjes së saj nga çmimi aktual (lartë apo të ulët), dhe zgjidhni koha e skadimit, dmth skadimi i opsionit, është në këtë kohë dhe do të bëhet një krahasim i çmimit të hapjes dhe çmimit përfundimtar të asetit, çmimi i të cilit treguesi parashikoi. Siç mund ta shikoni, është mjaft e lehtë për të bërë një marrëveshje, por duke pasur parasysh se% e fitimit është për çdo investim. më pak se 100%, gjasat për të fituar tonë është më pak se 50%, kështu që nëse ju parashikojnë ndryshimin e çmimeve duke luajtur në kazino, ne jemi të detyruar për të humbur shpejt ose më vonë, por ne jemi këtu rishli bëjnë, kështu që ne kemi nevojë për të tip peshore probabilitet në favor të tyre. Përgjigja në pyetjen se si të bëhet kjo është portali ynë, në të cilin do të mësoni se mund të fitoni opsione binare dhe si mund ta bëni.

Dhe tani një video e vogël në "opsionet binare se çfarë është":

Përgjigjet në opsionet binare

Opsionet Binary komente

Reagimi mbi opsionet binare është një nga faktorët më të rëndësishëm për suksesin në tregtinë në këtë treg. Është e rëndësishme që vazhdimisht të analizohen reagimet mbi agjentët, mbi strategjitë tregtare, mbi mënyrën e hyrjes dhe tërheqjes së fondeve, mbi promovimet dhe veprimtarinë e marketingut të agjentëve. Është e nevojshme ta bëni këtë sepse çdo reagim është një përvojë që njerëzit ndajnë dhe të cilëve ju nuk keni më nevojë për të blerë vetë, por mund të përfitoni nga rezultatet. Vëmendje e veçantë duhet t'i kushtohet komente të ndërmjetësit opsione binare, ajo është shumë e rëndësishme në fazën e zgjedhjes së një ndërmjetësi për të hapur një llogari, por edhe nuk e humb rëndësinë e saj dhe kur s tashmë është tregtare. Monitorimi i reagimeve mbi ndërmjetësin mund të ndihmojë në kohë për të orientuar, për shembull, kur ndërmjetësi ka probleme financiare dhe lëviz tregtinë e tij me një ndërmjetës tjetër. Shumë shpesh tregtarët në një shqyrtim të opsioneve binare ndërmjetësit raportojnë që lejojnë për manipulimin e çmimeve ose mashtrim tjetër, nga agjentët e tilla duhet menjëherë të tërheqin paratë e tyre dhe për shkak komente mund ta bëjë këtë para se të tregtarit vetë të bëhet një viktimë e mashtrimit.

Shumë shpesh agjentët në periudha të aktiviteteve në rritje të marketingut dhe kryerja e promovime të ndryshme me bonuse shtuar, giveaways, një rritje në pagesat e interesit për të "harruar" për të dhënë disa kushte shtesë dhe grackave që e bëjnë pjesëmarrjen në këto veprime, ose humbje, ose thjesht nuk jep ndonjë avantazh në tregtinë dmth i kthejnë ato në një marifet të zakonshëm të publicitetit. Megjithatë, tregtarët të cilët kanë marrë këtë goditje është e nevojshme për të postuar komente në faqet e internetit të ndryshme të përkushtuar për opsione binare, kështu që pas çdo ndërmjetësi aksioneve është e nevojshme për të kontrolluar komente në lidhje me këtë veprim në faqet e internetit dhe forumeve.

Asnjë më pak i dobishëm mund të jetë reagim mbi strategjitë për tregtimin e opsioneve binare. Ajo duhet të mbahet mend se çdo strategji është një gjë subjektive, dhe atë që punon mirë për strategjinë e autorit nuk mund të punojnë për një tregtar në një tjetër, por në qoftë se ajo nuk punon për shumë njerëz, dhe kjo është e gjitha që ju mund të shihni nga kritikat e opsioneve binare, ajo duhet të jetë në përdorim përmbahen. Veçanërisht ai ka të bëjë me strategjitë e paguara, me komente mbi të cilat ka kuptim leximi para blerjes.

Faqja jonë e internetit vazhdimisht publikon rishikimet e tregtarëve dhe tregtarëve, agjentëve dhe strategjive, kështu që duke vizituar bopt.org portal, gjithmonë do të jeni të vetëdijshëm për atë që po ndodh në industri. Qëndroni të akorduar!